Schoonheidssalon

Pure by Peggy

Afslankkuur

Sense! Afslankkuur is een voedingssupplement wat bedacht en ontwikkeld is door Esther Janssen, eigenaar van Natuurgeneeskundig Gezondheidscentrum Ortho-Fit te Tubbergen. 
De Sense! Afslankkuur is een zeer succesvolle manier om echte vetkilo's af te vallen. De spiermassa wordt dus niet aangesproken als brandstof. Cliënten die de kuur hebben gevolgd zijn zeer enthousiast over de kuur en over de condities waarin de kuur te volgen is. Sense! Afslankkuur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op een verantwoorde wijze blijvend willen afslanken en van het jojo-effect verlost willen zijn.

Sense! Afslankkuur in een notendop

 

  • Gemiddeld 8%-12% van je lichaamsgewicht afslanken
  • Ontgift je lichaam optimaal
  • 100% natuurlijk
  • Geen hormonen
  • Geen chemische eetlustremmers
  • Pakt de probleemgebieden aan
  • Snel en blijvend resultaat
  • Maakt energiek en fit
  • Toediening via de mond
  • Voor mannen en vrouwen

 

Het grote voordeel is dat het gewichtsverlies vooral optreedt in de probleemzones zoals dijen, billen, bovenbenen, buikvet en bovenarmen. Er is geen hongergevoel tijdens de kuur, zodat het bijbehorende dieet geen enkel probleem oplevert. Jouw cliënt voelt zich fit en energiek !

 

Wat is HCG?

HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een stof die bij mannen en vrouwen in het bloed kan worden gevonden. Bij de man heeft het onder andere een functie bij het indalen van de zaadbal op jeugdige leeftijd. Bij de vrouw wordt dit hormoon onder andere tijdens de eerste vijf maanden van de zwangerschap aangemaakt. Dit hormoon zorgt er dan mede voor dat zowel de moeder als haar ongeboren kind in een optimale conditie blijven. Daarnaast wordt het HCG uit de urine gehaald van zwangere vrouwen door Moeders voor Moeders om vrouwen die niet zwanger kunnen raken, hiermee te helpen. Daarom is het HCG omstreden om het als afvalproduct in de markt te gebruiken. HCG staat in verbinding met het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Door het toedienen van een kleine hoeveelheid wordt de hypothalamus beïnvloed. Op zijn beurt activeert deze de vetverbranding en onderdrukt het hongergevoel.

 

Wat is Sense! BioHCG?

Sense! BioHCG bestaat uit een basisvloeistof waar de frequenties van HCG inzitten. Het unieke van Sense! BioHCG is dat het alleen de frequenties bevat maar niet het daadwerkelijke hormoon. 

Kortom: wel de lusten, maar niet de lasten. Dit is mogelijk doordat het HCG door geavanceerde apparatuur wordt omgezet in een bio-energetische vorm. Aan de Sense! BioHCG kuur worden extra frequenties toegevoegd van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters. Deze zorgen ervoor dat het afslanken positief wordt beïnvloed. De bijgeleverde biologische vitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof onmisbare sporenelementen en mineralen! En dat zorgt voor resultaat bij afvallen. 

Sense! BioHCG is uniek; het heeft exact dezelfde werking als het daadwerkelijke hormoon, maar het HCG hormoon zit onder geen enkele voorwaarde in de Sense! BioHCG ampullen.

 

Wat is Sense! Afslankkuur?

"De Sense! Afslankkuur is een afslankkuur die anders is dan andere kuren. Als u al veel kuren hebt geprobeerd zonder succes, dan is de Sense! Afslankkuur een kuur die u zeker een keer moet proberen. Indien u nog nooit een kuur hebt gevolgd in welke vorm dan ook, dan is de Sense! Afslankkuur de beste eerste keuze."