Schoonheidssalon

Pure by Peggy

Botox

 

De fronsrimpel

De frons ontstaat door overactiviteit van de middelste voorhoofdspier of fronsspier. De botox injecties zorgen ervoor dat de voorhoofdspier zich ontspant waardoor de frons vervaagt en soms zelfs helemaal verdwijnt.

Voorhoofd

Het voorhoofd bestaat uit een fijnmazige spier van slaap tot slaap en van kruin tot de bovenste oogkasranden. De vele spierkopjes veroorzaken bij iedereen een eigen soort rimpels. Deze rimpels zijn prima te verzachten, te voorkomen en te verhelpen door deze spiertjes te verzwakken. Men dient echter voorzichtig te zijn, bij een te rigoureuze verzwakking bestaat de kans dat de wenkbrauwen iets zakken. Voorzichtig opbouwen en bij voorkeur de behandeling over meerdere sessies verspreiden is een voorwaarde voor een goed resultaat.

Botox injectable en fillers

De wenkbrauwlift

Naast de zwaartekracht wordt ook door overactiviteit van de oogkringspier uw wenkbrauwen als het ware naar beneden getrokken. met botox injecties wordt deze oogkringspier ontspannen en gaan de wenkbrauwen hoger staan. De mate van stijging verschilt van persoon tot persoon en hangt van de intensiteit van de injecties af.

 

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes ontstaan door overactiviteit van de oogkringspier. Deze spier trekt samen als we lachen. De oogkringspier is verbonden met de huid rond de ogen. Als deze spier samentrekt, zal de huid plooien zodat er rimpels aan weerszijden van de ogen verschijnen. Door botox injecties ontspant deze spier en worden er minder diepe rimpels in de huid getrokken. De mate waarin hang af van de intensiteit van de injecties.

 

Light

Injecties die uw rimpels iets verminderen en vooral rimpels in de toekomst voorkomen. Er is nauwelijks kans op verlies van mimiek.

 

Medium

Injecties die uw rimpels duidelijk in diepte doen verminderen en soms zelfs doen verdwijnen, er is een kleine kans op verlies aan mimiek.

 

Intensive

Injecties die het maximale effect aan rimpelvermindering geven, dit kan ten koste gaan van enige mimiek. Kies voor deze behandeling pas als eerdere medium behandelingen niet het gewenste resultaat gaven of uw rimpels hardnekkig zijn.

 

De duur van het effect

Het effect van de behandeling is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 4-7maanden aan, dit hangt af van de diepte van uw rimpels en de intensiteit van de injecties.

 

Filler

 

Juvederm ultra 3

Scherpe lijnen of rimpels kunnen worden verzacht door ze direct of in hun omgeving op te vullen. Er wordt gebruik gemaakt van hyalaronzuur-gel waarin een klein beetje verdoving is verwerkt. Het hyalaronzuur komt van nature in uw huid voor. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen vult of ondieper maakt. Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit. Na één behandeling merkt u al verschil. De geïnjecteerde gel zal zich echter gedurende enkele weken nog enigszins verspreiden en "zetten". Het is daarom belangrijk niet in een keer het maximale te willen bereiken. Een fraai resultaat is beter te behalen door het in tenminste 2 tempi te doen waar 2 weken of meer tussen zit.